Personliga coacher och boendestödjare sökes

Stiftelsen Linden/Sjöboda Gård söker personliga coacher/boendestödjare för uppdrag som kräver kreativa, kompetenta och trygga medarbetare. Verksamheten
är belägen i Vingåker.


Vi vill att Du har minst gymnasiekompetens, Har du en eftergymnasial utbildning inom beteendevetenskap. psykologi, människans utveckling samt anknytningsteori, omvårdnad, behandlingsarbete eller andra alternativ inom den mänskliga sektorn är det meriterande. Datavana och körkort är ett grundläggande krav.Du ska vara frisk och ha en positiv inställning till människor som hanterar sin omvärld och sig själva utanför norm vilket får konsekvenser om stöd i form av struktur och trygghet inte kan ges.

Du ska vägleda och guida personen genom vardagens alla delar och vara en trygg ”bas” för en människa som upplever sin omvärld i kaos. Vi erbjuder bra arbetsvillkor och lön över avtal samt kontinuerlig fortbildning och handledning.

Torsdag den 9/3 kl 10.00 finns vi på Sultans konditori i Vingåker, låt oss träffas då så berättar vi mer och bjuder på kaffe och smörgås!

Anmälan görs via sms till Susanne Mulder på Tel 0708-636472 senast söndag den 5 mars.

Välkomna!

Vingåkersbladet