Tjejkvällar på Vårnäs ridskola

affisch-tjejkvall
Med start ikväll kl 18.00 så är det tjejkvällar på Vårnäs ridskola ett visst antal torsdagar i oktober/november. Det kommer att bli fem tillfällen totalt. Det är ett samarbete tillsammans med tjejjouren Miranda, som dessa tjejkvällar anordnas. Varje träff kommer ha olika teman, men första träffen kommer i princip handla om att lära känna varandra. Den som identifierar sig som tonåring och tjej är välkommen att delta. Man har kunnat göra en anmälan på tjejjourens instagramkonto fram till 30/9, men nu är det för sent att anmäla sig. Men vem vet, är du intresserad så släng iväg ett meddelande och se vad de säger.
Aktuellt
18:00, Vissa torsdagar i okt/nov månad
Tjejkvällar på Vårnäs ridskola
Vårnäs Gäringstorp, Vingåker Entré: gratis)
#Vingåker #Vårnäs ridskola #Miranda MER INFO

Vingåkersbladet