Folkracetävling den 2/9 på Trollåsens motorområde

Är du redo för en fartfylld och spännande upplevelse? Då är du hjärtligt välkommen till folkracetävlingen på Trollåsen den 2:e september!

Detta evenemang är en riktig höjdpunkt för motorsportentusiaster och alla som älskar action och adrenalinkickar.Så vad kan du förvänta dig på plats? Ett blixtrande tävlingsspektakel där förare tävlar på en utmanande bana, och det är du som åskådare som får njuta av det hela. Detta är definitivt något du inte vill missa!

Men det finns även chans att vara med på ett annat sätt. Om du är intresserad av att vara en del av arrangemanget som funktionär, har du möjligheten att göra det. Gör en intresseanmälan till Isabell Söderlund genom att ringa henne på telefonnummer 076-225 51 73.

För att se till att tävlingsområdet och banan är i toppskick inför den stora dagen, har föreningen lagt upp ett inlägg på deras Facebook-sida:

"Snart dags för tävling! Vi behöver ses för att fixa till lite på banan och området för att få ihop det sista innan tävlingen den 2/9. Söndagen den 27/8 kl 16.00 gör vi en gemensam kraftansträngning. Vi har bland annat gräsröjning att ta tag i. Har ni egen röjsåg så får ni gärna ta med den. Det går självklart att åka ut när som helst under tävlingsveckan om man inte har möjlighet på söndagen. Vi behöver även hjälpas åt med att fixa så vi har tillräckligt med funktionärer. Vi behöver gå igen att-göra-listan inför, under och efter tävlingen. Hoppas att vi ses! Tävlingskommittén"

Så om du har möjlighet att bidra med en hand och vara en del av förberedelserna inför tävlingen, se till att komma till Trollåsen den 27:e augusti kl 16.00. Var med och skapa den perfekta arenan för en oförglömlig motorsportupplevelse! Den 2:e september förväntas bli en dag full av spänning och adrenalin!

Aktuellt
Folkracetävling
arrangör: SMK Vingåker
Plats: Trollåsens motorområde
Lördag med start kl 10:00
2
Sep

Vingåkersbladet